Aktualizováno: Podmínky pro vstup do divadla

Publikováno dne: 1.11.2021

Od 1. listopadu se mění podmínky pro vstup do divadla. Především se zkracují platnosti antigenních a PCR testů. I nadále ale platí, že si můžete na pokladně zakoupit antigenní samotest a na místě si jej provést. 

Platná mimořádná opatření nám stanovují povinnost při vstupu na akci splnění podmínek kontrolovat a divákům povinnost splnění podmínek prokázat. V případě, že divák splnění podmínek neprokáže, mimořádné opatření zakazuje takovou osobu na akci vpustit. Děkujeme za pochopení.

Aktuální podmínky naleznete na pravidelně aktualizované stránce bit.ly/jdudodivadla

 

Za jakých podmínek mohu do divadla přijít a jak prokážu, že podmínky splňuji?

Abychom vás mohli na představení vpustit, musíte splnit jednu z následujících podmínek TNO, které platí od 1. 11. 2021:

  • Nejdéle před 72 hodinami jste absolvovali RT-PCR test s negativní výsledkem.
     
  • Nejdéle před 24 hodinami jste absolvovali POC antigenní test na odběrném místě s negativním výsledkem.
     
  • Bylo vám provedeno očkování proti nemoci COVID-19 a uplynulo nejméně 14 dní od aplikace druhé dávky v případě dvoudávkového očkování nebo jedné dávky v případě jednodávkového očkování.
     
  • Prodělali jste onemocnění COVID-19, nejste v izolaci a od prvního pozitivního testu (antigenního či PCR) neuplynulo více než 180 dní.
     
  • Provedete si na místě preventivní antigenní samotest (cena 60 Kč za test).
     

Splnění podmínek prokážete libovolným způsobem: vytištěným potvrzením, SMS zprávou na displeji vašeho telefonu (v případě testů), nebo QR kódem v aplikaci Tečka.

Platná mimořádná opatření nám stanovují povinnost při vstupu na akci splnění podmínek kontrolovat a divákům povinnost splnění podmínek prokázat. V případě, že divák splnění podmínek neprokáže, mimořádné opatření zakazuje takovou osobu na akci vpustit. Děkujeme za pochopení.

Na děti do 12 let se tyto podmínky nevztahují.

Po celou dobu pobytu ve vnitřních prostorách mějte nasazený respirátor min. třídy FFP2 (KN95 / N95) nebo obdobný prostředek (bez výdechového ventilu). Pokud si jej zapomenete doma, můžete si jej u nás zakoupit.

Foyer divadla bude otevřeno 30 minut před začátkem představení. Počítejte, že odbavení bude tentokrát trvat déle, nechoďte proto na poslední chvíli, přijďte prosím s dostatečným předstihem.

 

Co když se představení zruší?

V případě, že dojde ke zrušení představení z důvodu vládních nařízení, nebo z provozních důvodů na straně divadla, bude vám vstupné vráceno v plné výši, a to podle způsobu zakoupení (on-line platební kartou, hotově v předprodeji, převodem na účet apod.). Pokud se představení nemůžete zúčastnit ze zdravotních, karanténních či jiných důvodů, vstupné bohužel v souladu s návštěvním řádem a obchodními podmínkami nevracíme.

 

Co když se pravidla pro vstup do divadla změní?

I to se může stát a dá se to očekávat. Proto před návštěvou divadla sledujte tuto stránku http://bit.ly/jdudodivadla, kde budou uveřejněny vždy aktuálně platné informace.

 

 


Zobrazit všechny novinky »

  • Fotogalerie