Klicperovo divadlo zůstává v souladu s novými nařízeními vlády otevřené

Publikováno dne: 1.10.2020

Klicperovo divadlo zůstává i po vyhlášení nouzového stavu a krizového opatření vlády ze dne 30. 9. otevřeno pro veřejnost. Vzhledem k tomu, že divadlo má na repertoáru činoherní představení, ve kterých se převážně nezpívá, představení naplánovaná na období od 5. do 18. října by v tuto chvíli měla být odehrána beze změny. Výjimkou je koncert písničkářky Nessie, pro který budeme hledat náhradní termín. V tomto období nebudou v souladu s opatřením vlády v provozu divadelní bary.

Karanténní opatření nařízená části zaměstnanců budou končit v průběhu tohoto týdne. Přesto nedokážeme zaručit, že nebude odehrání některého z následujících představení znemožněno dalšími opatřeními. Divákům proto doporučujeme v den návštěvy představení v odpoledních hodinách zkontrolovat webové stránky nebo sociální sítě divadla, kde by bylo případné zrušení nebo změna oznámeno.

Diváci se nemusí bát zakoupení vstupenek s předstihem v předprodeji divadla, v případě zrušení představení z důvodu nemoci nebo karanténního opatření je vždy nabídnut náhradní termín, nebo je vstupné vráceno.

Děkujeme, že i v této náročné době chodíte do divadla a podporujete českou kulturu. Velmi si toho vážíme.

Ing. Eva Mikulková, ředitelka divadla


Zobrazit všechny novinky »