Noc divadel v Klicperově divadle přilákala 1250 diváků

Publikováno dne: 22.11.2015

Klicperovo divadlo se letos již po třetí zapojilo do Noci divadel. V rámci projektu připravilo pro své diváky bohatý program, který začínal v 15 hodin a protáhl se až přes půlnoc.

Již tradiční součástí programu byly prohlídky divadla a jeho zákulisí spolu s herci a zaměstnanci Klicperova divadla, nechyběly ani specializované prohlídky divadelních provozů a novinkou byla letos i prohlídka Studia Beseda. Na komorní scéně V podkroví se konaly besedy s herci Jiřím Panznerem, Marií Poulovu, Petrem Vrběckým a dále s uměleckým šéfem Davidem Drábkem spolu s hudebním skladatelem Darkem Králem.

Další novinkou a zpestřením programu byla speciální live verze internetové kulinářské show Protřeno, při které jeho průvodce Vojtěch Dvořák v roli Bartleyho McComicka uvařil a rozdával divákům Klicperův svařák.

Vyvrcholením večera byl koncert herecké kapely Mastix spolu s navazující autogramiádou uměleckého souboru a tradiční Půlnoční prohlídka s Václavem Klimentem Klicperou.

V průběhu celého téměr desetihodinového programu se v Klicperově divadle prostřídalo 1250 diváků. Bohatá fotogalerie z průběhu Noci divadel 2015 byla uveřejněna na divadelním facebookovém profilu facebook.com/klicperovodivadlo.

Fotogalerie:


Zobrazit všechny novinky »