Podkroví Live pokračuje čtvrtým týdnem vysílání

Publikováno dne: 10.4.2020

Podkroví Live vstoupí v pondělí do čtvrtého týdne svého vysílání. Těšit se můžete na zcela nové hosty i hostitele, stejně tak i na pokračování vašich oblíbených formátů.

  • 13. 4. - Velikonoční díl - Filip Richtermoc a William Valerián čtou fiktivní dialog Ježíše a Jidáše "Jsem to snad já, pane?", který napsal dramaturg Klicperova divadla Martin Satoranský podle evangelistů Marka, Matouše, Lukáše a Jana.
  • 14. 4. - Inspice a nápovědy - Naši inspicienti, inspicientky a nápovědy vystoupí z divadelní anonymity a zábavnou formou představí sami sebe i svoji profesi.
  • 15. 4. - Putování divadelními půdami - Jan Vápeník s čelovkou na hlavě prozkoumal v minulém týdnu divadelní sklepy a katakomby. Nyní se vydá naopak do pater nejvyšších a opět vás zavede do míst, kam se jinak nikdy divák nepodívá.
  • 16. 4. - Rozpravy o nápravě - První díl nového čtrnáctideníku ve kterém bude číst a společně debatovat herec František Staněk spolu s doc. PhDr. Janem Háblem, Ph.D., spoluautorem knihy To nejlepší z Komenského: Obecné porady o nápravě věcí lidských.
  • 17. 4. - Natálie Holíková, William Valerián & Jiří Zapletal - Třetí díl pirátského vysílání KDTV s nečekanými hosty.

Živé streamy je možné i nadále sledovat zcela zdarma! Pokud se rozhodnete Klicperovo divadlo podpořit, můžete si zakoupit virtuální vstupenku na http://vstupenky.klicperovodivadlo.cz/podkrovi-live.

Děkujeme, že nás stále sledujete a podporujete!


Zobrazit všechny novinky »

  • Fotogalerie