Podkroví Live v druhém červnovém týdnu

Publikováno dne: 7.6.2020

Druhý červnový týden přinese vysílání dalších tří dílů Podkroví Live. Oblíbený pondělní mini-koncert bude tentorkát patřit kapele Jazz Police. Úterní díl bude již pátým pokračováním rozprav herce Františka Staňka s doc. Janem Háblem o Komenském a jeho myšlenkách. Tématem bude tentokrát komunikace. Páteční díl pak bude patřit Ladislavu Svobodovi aneb "Hadovi", který zavzpomíná na svoji cestu k divadlu i svoje dlouholeté působení v Klicperově divadle. Písněmi tento díl doprovodí herečka Martina Eliášová. 

  • 8. 6. 2020: Jazz Police - mini-koncert
  • 9. 6. 2020: Rozpravy o nápravě - "Komunikace"
  • 5. 6. 2020: Ladislav "Had" Svoboda & Martina Eliášová

Až do 21. června je možné hlasovat v Klicparádě aneb soutěžní hitparádě o nejoblíbenější písničku z Podkroví. Hlasovací formulář je k dispozici na speciálních stránkách www.klicparada.cz. Vítězná píseň bude vyhlášena v rámci streamu v pondělí 22. 6. a zároveň bude vylosován jeden hlasující, který vyhraje atraktivní cenu - možnost zažít jedno ze zářijových představení v zákulisí z pohledu inspice.

Živé streamy je možné i nadále sledovat zcela zdarma! Pokud se rozhodnete Klicperovo divadlo podpořit, můžete si zakoupit virtuální vstupenku na http://vstupenky.klicperovodivadlo.cz/podkrovi-live.

Děkujeme, že nás stále sledujete a podporujete!


Zobrazit všechny novinky »

  • Fotogalerie