Bára Kodetová: Vánoční snění

účinkují:

Bára Kodetová: zpěv a vyprávění,

Michal Worek: piano,

Unique Quartet: Anton Čonka  - 1. housle, Vladan Malinjak – 2. housle, Ilia Chernoklinov – viola, Šimon Marek – violoncello.

Sametový hlas“
„Koncert, který mne absolutně dostal!“
„Hlas, jako pohlazení od maminky“ 
„Nová Hana Hegerová…“

Bára Kodetová pochází z více než 200 let starého uměleckého rodu. Mezi její předky patří herci Vendelín Budil, Jiří Steimar či sochař Jan Kodet. Jejím otcem byl herec Jiří Kodet a babičkou herečka Jiřina Steimarová. Za svou kariéru účinkovala v mnoha prestižních pražských divadlech (Činoherní klub, Viola, Studio DVA, Spolek Kašpar, Řeznická a další). Pět let byla členkou Národního divadla v Praze. Momentálně účinkuje v Divadle Bez zábradlí a v Divadle Na Jezerce. Od svých 16 let se objevovala v řadě inscenací, pohádek, filmů, i koprodukčních snímků. Mezi nejznámější patří Učitel tance, Rivers of Babylon, pohádka Peklo s princeznou nebo americká TV minisérie Duna a Děti duny.

Bára Kodetová je ženou mnoha talentů s velkým srdcem a výjimečným emocionálním hereckým i pěveckým projevem. Její šansonové recitály jsou unikátním zážitkem. V programu Vánoční snění Bára Kodetová s doprovodem pisnisty Michala Worka a smyčcového kvartetu Unique Quartet provede české i světové písně z oblasti popu i šansonu. Ve svátečně laděném programu samozřejmě nebudou chybět vánoční melodie a koledy a dokonce písně duchovní jako je například Ave Maria Ch. Gounoda a další. Komponovaný vánoční program Báry Kodetové se odehrává se speciální sváteční scénou. Bára Kodetová písně prokádá čtením a vzpomínkami na Vánoce se svými blízkými. Přijďte strávit stříbrnou adventní neděli v její společnosti do Klicperova divadla v Hradci Králové.
 

Michal Worek – piano

Skladatel, aranžér a klavírista, studoval konzervatoř Jaroslava Ježka a HAMU v Praze. Jeho skladby a aranže jsou hrány předními českými i evropskými orchestry či komorními tělesy a spolupracuje s řadou českých umělců jako je Renata Drössler, Bára Kodetová, Pavel Šporcl, Michal Dvořák (Lucie), Jan Steinsdörfer (Chinaski), David Deyl, vokální kvarteto Bohemia Voice a další. Vydal 5 alb, jedno EP a provozuje e-shop. www.pianoty.cz.

Oficiální web: www.michalworek.com
 

Unique Quartet 

Unique Quartet (Anton Čonka - první housle, Vladan Malinjak - druhé housle, Ilia Chernoklinov - viola a Šimon Marek violoncello) je české multižánrové smyčcové kvarteto, které vzniklo v roce 2016 v Praze. Od začátku svého vzniku začalo kvarteto intenzivně spolupracovat s osobnostmi současné populární, jazzové i alternativní hudební scény. Pravidelně koncertuje i s vlastním programem, který obsahuje především úpravy popových a filmových skladeb.

V uplynulých letech spolupracoval například s Ewou Farnou, Karlem Gottem, Anetou Langerovou, Lenny, Darou Rolins, Klárou Vytiskovou, Pokáčem, Janem Smigmatorem nebo s kapelami Mirai, Chinaski a Lucie. Na koncertních pódiích doprovázel, kromě mnoha již zmíněných: Dashu, Barboru Polákovou, Ondřeje Gregor Brzobohatého, Evu Burešovou, Moniku Absolonovou, Martu Jandovou, Báru Basikovou, Lenku Dusilovou, Barborou Mochowou a další.

Unique Quartet se zúčastnil několika zahraničních turné v Evropě a Asii ve spolupráci s věhlasnou tureckou zpěvačkou Sibel Köse a také oblíbenou chilskou hudebnicí Camilou Meza, která si Unique Quartet přizvala ke své kapele jako hosty.
Dlaší informace naleznete na našich oficiálních webových stránkách: www.uniquequartet.cz

  • Kalendář

    Datum Inscenace Scéna Vstupenky