Karameloun

Ductus Deferens

Kabaretní přehlídka mladého humoru.

Projekt Petra Kulta sdružující autorské tvůrce. Skeče, stand-upy, písně, slamy a mnohé další v podání mladých herců a hudebníků. Prostor pro prezentaci vlastních textů a nápadů, které by jinak upadly v zapomnění šuplíků. Karameloun vzniká formou work in progress, a tak se každý večer stává jedinečnou a neopakovatelnou událostí, která si klade za cíl pobavit publikum napříč generacemi.

Délka představení: 1 hod 30 min bez přestávky

  • Obsazení a tvůrci

    Obsazení: Petr Kult, Tomáš Čapek, Matěj Polák, Julie Stejskalová, Tomáš Matušinec, Romana Widenková, Marek Frňka, Pavel Prais a Barbora Vágnerová.

    Hudba: Jonáš Verner, Daniel Král, Tereza Doležalová

    Produkce: Judita Brodská

    Ductus Deferens je banda mladých divadelníků ujíždějících si na komediálním žánru vpodobě absurdního humoru, cringe a hudebního propojení. Původně se uskupení začalo formovat mezi několika spolužáky na DAMU a přerostlo v širší komunitu tvůrců, kteří se touží samostatně realizovat. Krom studiové scény Švandova divadla objíždí všemožné divadelní festivaly a kočují se svými představeními napříč republikou. Revoltuje proti intelektualismu a cílí na mladé diváky, které chce v prvé řadě pobavit a k divadlu je tak přilákat.

     

  • Kalendář

    Datum Inscenace Scéna Vstupenky