Odkrýváme festivalový program a zahajujeme ‌předprodej‌ ‌vstupenek‌

Publikováno dne: 31.5.2021

Červnový divadelní festival, který má v Hradci Králové více než pětadvacetiletou tradici, ohrožovala do poslední chvíle nepredikovatelná vládní opatření a omezení. Současná rozvolnění však nakonec umožní, aby se tradiční svátek divadla a živého umění uskutečnil sice za zpřísněných podmínek, ale v plném programovém rozsahu včetně zahraničních hostů. Hradec Králové tak i letos ožije v termínu od 18. do 25. června 2021 divadlem!

 

26. ročník se poprvé bude konat pod inovovaným názvem REGIONY – Mezinárodní divadelní festival Hradec Králové a s novou vizuální identitou, jejímž autorem je grafik Přemysl Zajíček.

Bohatý program bude opět zahrnovat stovky činoherních, alternativních, loutkových či pohybových divadelních představení, tanečních performancí, nebudou chybět pohádky, improvizace, hudební koncerty a pestrý doprovodný program. Již tradičně své návštěvníky pohostí tři hlavní organizátoři celé akce – Klicperovo divadloDivadlo Drak a kulturní neziskovka kontrapunkt.

Bohatý program najdete na stránkách festivalregiony.cz. Předprodej vstupenek odstartuje hned zítra ráno, v úterý 1. června, v 10.00 hodin. Vstupenky bude možné zakoupit on-line, nebo v kamenných předprodejích Klicperova divadla, Divadla Drak, v Informačním centru a v průběhu festivalu také v Žižkových sadech. Ve všech prodejních místech budou k dostání vstupenky na všechna festivalová představení. Předplatitelské kupony je možné uplatnit v předprodeji Klicperova divadla na všechna představení, která se konají na hlavní scéně Klicperova divadla a ve Studiu Beseda  

Těšíme se na vás! 


Zobrazit všechny novinky »

  • Fotogalerie