V úterý zahajujeme prodej předplatného na novou sezónu

Publikováno dne: 23.8.2021

Klicperovo divadlo v závěru letních prázdnin opět otevírá pro veřejnost svůj předprodej na Gočárově třídě. Stane se tak v úterý 24. srpna v 10:00, kdy zároveň spustí prodej předplatného na novou divadelní sezónu.

Divadlo nabízí v sezóně 2021/22 předplatné v 15 skupinách pro všechny věkové kategorie diváků. Jednotlivé skupiny jsou sestavené podle věkové skupiny diváků, případně podle společného hracího dne.

INFORMACE O JEDNOTLIVÝCH SKUPINÁCH A CENÁCH NALEZNETE ZDE.

Předplatitelé kromě přednostního zajištění míst a významné slevy na vstupném získávají proti běžným návštěvníkům celou řadu zajímavých výhod. První z nich bude přednostní výměna kupónů na festival Čekání na Václava, který v průběhu celého podzimu přiveze do Hradce Králové řadu významných divadel, herců a umělců z celé České republiky, například Tatianu a Vojtěcha Dykovi, Jiřinu Bohdalovou, Miroslava Donutila, Zuzanu Kronerovou, nebo Jiřího Korna s uskupením 4TET.

“V loňském roce jsme se na čas museli přesunout do on-line prostoru, setkávání s diváky a vytváření společného divadelního zážitku nám ale velmi chybělo. Pravé divadelní kouzlo totiž vzniká pouze partnerstvím mezi herci na jevišti a diváky v hledišti. Věřím, že budeme společně naše divadelní partnerství rozvíjet po celý následující rok. Těším se na setkávání s Vámi v Klicperově divadle,” říká ředitelka Eva Mikulková.

Prodej předplatného bude zahájen v úterý 24. 8. 2021 v 10:00 v předprodeji na Gočárově třídě. Stávajícím předplatitelům rezervujeme jejich místa do úterý 15. 9. 2021. Po tomto termínu budou nabídnuta dalším zájemcům.


Zobrazit všechny novinky »